Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel
    Opgericht in 2009, is Industrieel Co. van Shanghai Sandi, Ltd één van de grootste giftleveranciers in China, die zich in diverse promotiepunten, giften, bureaulevering, gebeurtenislevering, sportieve goederen, enz. specialiseren. Met 10 jaar van beroepservaring, bieden wij een one-stop winkel van ontwerp, ontwikkeling, productie, die aan vervoer aan opslaan. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de hoogste kwaliteitsproducten, meest professionele diensten, en de concurrerendste prijzen, zodat hebben wij erkenning van klanten in de V.S., Europa, Canada, Japan en andere landen gewonnen. 
 
    Onze jaarlijkse opkomst is meer dan 10 miljoenen, wat rond 1000 verschillende punten behandelt. Wij ontwikkelen en voegen altijd nieuwe producten toe. Het idee van OEM van om het even welke klant kan door onze professionele enthousiaste team en productontwerpers, ingenieurs en grafische ontwerpers worden gerealiseerd.
 

    De strikte controle van productkwaliteit, strenge eisen op grondstoffen Alle productieproducten is allen milieuvriendelijke materialen die de test en de certificatie hebben overgegaan van EN71 en is onschadelijk aan het menselijke lichaam. Onze producten zijn absoluut milieuvriendelijk en veilig. Bovendien hebben wij onderzoek en ontwikkelingsmateriaal voor R&D vooruitgegaan, productie en het testen om de productie van steekproeven te verzekeren die door klanten worden goedgekeurd.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Industrieel Co. van Shanghai Sandi, Ltd dat in 2009 wordt opgericht

Onze jaarlijkse opkomst is meer dan 10 miljoenen, wat rond 1000 verschillende punten behandelt.

Wij werden de leverancier nu van de wereld top 500 en één van de grootste giftleveranciers in China. 

Shanghai Sandi Industrial Co., Ltd. Shanghai Sandi Industrial Co., Ltd. Shanghai Sandi Industrial Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Sandi

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%